Havbad & natur

Konventum ligger 300 m fra Øresund, så hos os behøver du ikke blive snydt for din morgendukkert. Eller hvad med et eftermiddagbad, når dagens program er overstået? Hvis I har lyst til at udforske Øresund i havkajakker i stedet for i badedragter og Speedos, så kan vi sagtens hjælpe med et godt tilbud.

Skovfitness & cykelruter

Skovfitness og cykler på Konventum

Omkring Konventum finder du store græsplæner, bløde bakker, hav og skov, der indbyder til at bruge naturen aktivt. Du kan holde teambuildingøvelser for hele din virksomhed, holde møde under trætoppene, teste din form i vores skovfitness - eller hvad med en rask løbe- eller cykeltur for at se mere af Kongernes Nordsjælland? 

Du kan leje cykler og mountainbikes hos os til 25 kr. pr. dag. 

Facilitering & Teambuilding

teambuilding_konsulenter

Arbejder I med involverende konferencer? På Konventum er du velkommen til at benytte vores faste konsulenter til både innovativ facilitering og lærende teambuilding.

Hos Konventum går vi nemlig op i, at I også lærer noget, mens I har det sjovt.

Fitness & workout

Fitness på Konventum

Vores sal, med plads til ca. 20 personer, kan benyttes til aerobic, zumba, pilates eller yoga. Tag jeres egen lærer med, eller bed os booke en for jer. 
Er I mere til styrke- og cardiotræning, så har Konventums fitnessrum maskiner til træning af hele kroppen. Efter træning kan du nyde et varmt bad eller en tur i sauna. 
Du kan selvfølgelig også benytte salen og maskinerne alene eller sammen med familien.

OBS! Grundet Covid-19 er fitnessrummet og saunaen lukket.

Walk-n-talk.. eller kun walk

Walk-n-talk på Konventum
En lang arbejdsdag kan dræne selv den mest dedikerede medarbejder.
På Konventum anbefaler vi dig derfor også at få frisk luft til hjernen og ny energi i kroppen ind imellem oplæg, gruppearbejde og al den gode mad.
Så læg en pause ind og gå ud i vejret - uanset, hvordan det er. Det klarer hovedet og gør dig med garanti til et gladere menneske.

Kontakt os

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum eller
Højstrupgård, så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.

Kurser & uddannelse - også arbejdsmiljøuddannelsen

Bliv en stærkere repræsentant
for dine kollegaer eller medarbejdere.

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.