Denne side opdateres løbende. Senest opdateret 12. januar 2021.

 

Få svar på dine spørgsmål

Sådan arbejder vi med Covid-19 restriktionerne

Grundet COVID19 restriktioner holder Konventum & Højstrupgård kun åbent i et meget begrænset omfang.

På denne side kan du finde svar på de allermest gængse spørgsmål i forbindelse med dit ophold hos os i relation til de aktuelle restriktioner.

Vi opdaterer denne side løbende, men vil altid anbefale at du holder dig opdateret omkring de aktuelle restriktioner. Du kan gøre dette på www.coronasmitte.dk.

 

Overnattende gæster

Kan jeg booke et værelse?

Ønsker du at booke til perioden 11. januar til 1. februar 2021 bedes du kontakte os på tlf. 4928 0900, hvor vi vil vurdere om det er sikkert for dig og-eller dine gæster og vores medarbejdere, at imødekomme din booking.

Vi vil ligeledes gøre opmærksom på, at overnattende gæster ikke må opholde sig på Konventum’s fællesarealer (undtagen ved ind-og ud-check) i ovennævnte periode med henblik på at mindske smitterisikoen.

Morgenmad og anden forplejning

På baggrund af de aktuelle restriktioner er det ikke tilladt at åbne vores restaurant. Det er derfor ikke muligt at spise i vores restaurant.

Vi serverer dog stadig morgenmad til vores overnattende gæster. Denne leveres direkte til værelset.

 

Møde- og konferencegæster

Hvor mange må vi være?

Ifølge restriktionerne som blev offentliggjort den 5. januar 2021 er forsamlingsforbuddet sat til 5 personer. Dette gælder også møder og konferencer. Ligeledes er der et krav om, at der pr. person skal være 7 kvm plads. 

Dette betyder, at du ikke kan booke møder og konferencer med mere end 5 deltagere inkl. eventuel foredragsholder eller underviser. 

Vi indretter alle vores mødelokaler, så de overholder de gældende restriktioner. Skulle du have særlige behov til dit mødelokale, bedes du kontakte vores bookingafdeling på tlf. 4928 0900.

Kan vi få noget at spise til vores møde?

Forplejning i forbindelse med møder vil blive bragt ud i lokalet, og der vil ikke være mulighed for at booke mødepakker med middag.

Ved overnatning leveres morgenmaden til værelset.

 

Har du en booking du er i tvivl om?

Har du booket en overnatning eller et møde i en periode, hvor vi har begrænset åbent, og er i tvivl om, hvad du skal gøre?

Ring endelig til os. Selvom vi har begrænset åbent sidder vi stadig klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Vi sidder klar mandag til fredag kl. 9-15:00 på tlf. 4928 0900. 

Vi tager kontakt til dig, hvis der sker en ændring i restriktionerne kan have indflydelse på din booking (dette gælder både hotelgæster og ifm. møder).

Vi forsøger så vidt muligt at være fleksible og finde en løsning som alle parter er tilfredse med.

 

Har du spørgsmål? 

Husk du kan altid henvende dig, hvis du har brug for yderligere informationer. Du kan kontakte os på tlf. 4928 0900 eller sende en mail til info@konventum.dk 

 

Vi håber snart at kunne lukke op igen og byde alle vores gæster velkommen tilbage.

Hele teamet på Konventum & Højstrupgård