Hold dit bryllup og livets andre særlige fester på Konventum

Unikke selskabslokaler i Nordsjælland

Konventum byder på mange spændende selskabslokaler, som benyttes til alt fra reception, jubilæum og fødselsdag til barnedåb, konfirmation og bryllup. Konventum er en populær bryllupsdestination i Nordsjælland, hvor I kan blive gift på en høj midt i vores smukke park med Øresund som baggrund og derefter fortsætte festen i et af vores smukke festlokaler. Konventum har mange års erfaring med at arrangere bryllupper og andre store fester, og tilbyder attraktive festpakker, hvor I sammen med vores dygtige køkken planlægger en lækker festmenu baseret på årstidens gode råvarer.

Download vores bryllupsbrochure.

Konventums unikke selskabslokaler kan være med til at skabe de helt særlige rammer, som jeres fest fortjener. Her kan I byde jeres gæster velkommen til en fest blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse.

Via nedenstående link kan I se priser og indhold i vores festpakker. Vores menuer er baseret på årstidens lækre råvarer, hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser, og I kan vælge mellem som en del af festpakkerne.

Den endelige menu planlægger vi i tæt samspil med jer, så det bliver præcis den fest, I drømmer om.

Få et tilbud på jeres næste fest

Vores selskabskoordinator står klar til at skabe de bedste rammer for jer,
så I får minder for livet, når I holder fest på Konventum. NB! Minimum 25 kuverter.

Overnatning

Konventum er også et hotel med 259 værelser, så her er rig mulighed for overnatning til alle jeres gæster - og selvfølgelig med en mærkbar rabat, når I booker i forbindelse med et selskab. Skal det være standardværelser eller måske vore luksusværelser? Luksusværelserne giver udsigt til parken eller udsigt over Øresund, hvor solopgangen byder jer velkommen til dagen.

Når du holder fest på Konventum kan (næsten) alt lade sig gøre, så det bliver præcis den fest, du drømmer om - og en fest, som I vil huske længe efter. Jeres gæster får også mulighed for at opleve noget af den smukkeste natur i Nordsjælland, tæt på de mange spændende turistattraktioner i Helsingør. Se oversigten over vores mange flotte lokaler, hvor I finder selskabslokaler, der kan danne rammerne for jeres uforglemmelige fest. 

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.

Aktiviteter

Brug vores motionsrum, lej en cykel, spil golf eller billard.. der er masser af muligheder!